Cum comand

     Pasul 1: Cauta produsul dorit folosind campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse din meniul site-ului.

     Pasul 2: Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin folosirea butonului “Adauga in cos”.(poti adauga in cos diverse produse din categorii diferite)

     Pasul 3: Verifica-ti cosul de cumparaturi

Dupa adaugarea fiecarui produs dorit, vei fi directionat automat la cosul tau de cumparaturi unde poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau mai multe produse.

 

     Pasul 4: Detaliile de facturare si livrarea comenzii

 

Dupa finalizarea selectarii produselor in cos, trebuie sa apasati butonul "Finalizeaza comanda". Dupa ce vei fi redirectionat la pagina de checkout va fi nevoie sa completati detaliile de livrare precum numele, prenumele, adresa si numarul de telefon precum si sa alegeti metoda de plata dorita (plata cu cardul online sau plata cash prin ramburs) si modalitatea de livrare preferata. Dupa completarea tuturor datelor mai trebuie doar sa apesi butonul "Trimite comanda" si noi iti vom confirma primirea comenzii in cel mai scurt timp posibil.

  • Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

 

  1. Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Trimite comanda”.

  2. Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta de login din dreapta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Trimite comanda”.

 

  • Salvarea datelor

 

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior cu acordul dumneavoastra

Ai intrebari?

Fii la curent cu toate ofertele

Devino membru!

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

©2020 by Green Therapy.