_________________________________________________________________________________________________________________

Sistem INDIGO

Aparatul INDIGO si softul acestuia recepteaza si utilizeaza semnalele psihofiziologice primite de la client in cadrul unor sedinte de terapie sau de instruire,
Terapeutul evalueaza si acorda consultanta clientului in scopul imbunatatirii starii de sanatate fizice , psihice, emotionale a acestuia,
Clientul vizualizeaza si constientizeaza efectele pe care stress-ul, stilul sau de viata, trecutul sau emotional le au asupra starii de sanatate.In cadrul sedintelor de terapie invata sa faca constient modificari in comportamentul si stilul sau de viata in scopul de a-si imbunatatii si pastra starea de sanatate.

Există 4 factori importanţi care sunt – necesari pentru ca orice formă  de terapie biofeedback sa fie eficienta:
Echipamente fiabile
Un terapeut instruit si experimentat
Un client motivat
Suficient timp (sesiuni)

Dispozitivul INDIGO a fost creeat  după mulţi ani de cercetare în câmpul bioenergeticii si este cel mai nou si performant echipament existent in Romania in acest moment (lansat in SUA in februarie 2010). Utilizează teorii şi tehnici moderne precum:

EEG( electroencefalograma )
EKG (electrocardiograma)
EMG, SEMG (electromiografia )
GSR,EDA, SC,SP ( conductivitatea electrica a pielii prin functia glandelor sudoripare)
TEMP ( circulatia periferica)
RESP ( miscarile respiratorii ale pieptului si abdominale, frecventa de respiratie)
Toate acestea măsoara semnalele psihofiziologice ale  corpului  si furnizeaza  informaţii despre sănătatea clientului. INDIGO-ul este blând cu organismul şi nu are efecte negative asupra sa .
Clientul obtine in sedinta de evaluare de doar 1 ora toate informatiile , cu un singur cost pentru toate procedeele folosite.

 


Comments are closed.